Sunday, June 23, 2013

Meal Shakes dan Keluarga Saya


Pad awal Februari yang lepas, setelah sekian lama membuat survey, saya nekad untuk mencuba Shaklee Energizing Protein (ESP) bagi mengatasi masalah badan yang cepat letih & tak bermaya. Saya juga sedang menyusukan anak kedua. Stok EBM saya ibarat kais pagi, makan pagi. Kais ptg, mkn ptg. Saya dimaklumkan ESP sangat sesuai untuk mengatasi masalah-masalah saya ini.

Tanpa berfikir panjang, saya menghubungi seorang kawan yang juga Shaklee Independent Distributor untuk menyertai Shaklee bagi membeli ESP dengan harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran.

Sedang saya teruja untuk mencuba ESP, ESP pula kehabisan stok di Shaklee Cawangan Kota Bharu. Sedih memanglah sedih sebab masih belum mendapat apa yang dihajati. Namun, itu tidak menghalang saya & suami mendaftarkan diri menjadi salah seorang pengedar bebas Shaklee, dengan harapan dapat membeli lagi produk Shaklee dengan harga istimewa pada masa akan datang. 

Sebagai ganti, saya dinasihatkan untuk mencuba Meal Shakes. Bukan setakat boleh dijadikan sarapan berkhasiat yang memberikan tenaga kepada orang dewasa, tapi Meal Shakes juga boleh diminum oleh kanak-kanak & membantu meningkatkan selera makan, membantu mengatasi sembelit dan mengawal asthma. Oh, sungguh sesuai utk seisi keluarga, apatah lg kami sekeluarga sering terkejar-kejar untuk bersarapan & anak sulung memang kurang selera makan serta kadang2 mengalami masalah sembelit.

Maka, jadilah Meal Shakes sebagai produk Shaklee pertama yang saya sekeluarga cuba hinggakan kami turut jatuh CINTA dgn produk-produk Shaklee yang lain. Memang TERBAIK!

Ayuh, sama-sama kita nikmati kebaikan-kebaikan produk Shaklee. Promosi harga runtuh Meal Shakes akan berakhir dalam masa 7 hari sahaja lagi! Jadi, buatlah pesanan sekarang juga sebelum "hot item" ini kehabisan stok.

Hubungi saya di talian: 0146301876
(Call/SMS/WhatsApp)

No comments:

Post a Comment